Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Monpetitkleding, gevestigd te Duiven. Op al onze artikelen zijn de volgende leveringsvoorwaarden en betalingscondities van toepassing.

1. Algemeen: Door uw bestelling via onze online shop www.monpetitkleding.nl verklaart u zich akkoord met de verkoop, leverings- en betalingsvoorwaarden.

2. Aangeboden artikelen: De aangeboden artikelen worden duidelijk en waarheidsgetrouw afgebeeld door middel van digitale foto’s en duidelijke productomschrijvingen.De artikelen zijn exclusief en worden vaak naar wens en vaak op maat gemaakt. Hierdoor kunnen afwijkingen ontstaan ten opzichte van afbeeldingen en omschrijvingen op de website monpetitkleding.nl.De door www.monpetitkleding.nl aangeboden artikelen zijn uitsluitend bestemd voor particuliere verkoop dan wel dat dit anders schriftelijk wordt overeen-gekomen..

3. Acceptatie van bestellingen: Bestellingen worden alleen geaccepteerd met betaling vooraf en via overmaking.

4. Prijzen: Alle prijzen zijn in euro’s en inclusief BTW en exclusief portokosten.

5. Voorwaarden retourzending: Alle artikelen worden zeer goed gecontroleerd op sluitingen, materiaal en stiksels. Mits de klant toch reden heeft de aankoop retour te willen zenden, dan kan dit alleen na schriftelijk overleg met. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.” info@monpetitkleding.nl, binnen 5 dagen na de ontvangstdatum. Retourzendingen dienen in originele verpakking, onbeschadigd en voldoende gefrankeerd binnen de dan gestelde termijn van 14 dagen te worden geretourneerd. Dit geldt niet voor op wens gemaakte artikelen met bijvoorbeeld naam, datum, etc.  

6. Verzending. In verband met het maatwerk van de levering zal de bestellingen uiterlijk binnen 3 werkdagen worden verzonden nadat de betaling op de rekening van Monpetitkleding is bijgeschreven. De klant ontvangt ten alle tijden een ontvangst van betaling bevestiging via e-mail. Bij overschrijding van enige leveringstermijn heeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht uw bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden, tenzij de overschrijding van de leveringstermijn meer dan 30 dagen bedraagt. U bent in dat geval gerechtigd de bestelling te annuleren, dan wel de overeenkomst te ontbinden voor zover dat noodzakelijk is, zonder nadere ingebrekestelling.

7. Transport risico: Monpetitkleding is niet verantwoordelijk voor het zoek raken van bestellingen die zijn verzonden via de standaard verzendmethode van PostNL. Nadat de artikelen door PostNL zijn afgeleverd en in ontvangst zijn genomen door de klant, gaat het risico van beschadiging en verlies over op de klant.

8. Persoonsregistratie/privacyverklaring: Door het plaatsen van een bestelling in onze online shop www.monpetitkleding.nl worden gegevens verwerkt in ons klantenbestand. Alle gegevens die u ons doorgeeft, worden door Monpetitkleding opgeslagen in een beveiligde database en is bestemd voor de eigen bedrijfsvoering, zoals verwerking van bestellingen en klantenbeheer, alsmede het toesturen van eigen aanbiedingen . Gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt. 

9. Verkeerde bestellingen: Indien de klant een verkeerde bestelling heeft ontvangen, zal Monpetitkleding zorgen voor het verzenden van de goede artikelen. Ook vergoed Monpetitkleding de gemaakte retourkosten volledig. De kleuren van de stof kunnen een afwijking hebben ten opzichte van de kleur op het beeldscherm. Op kleurafwijking kunnen geen artikelen retour worden gezonden.

10. Aansprakelijkheid: Monpetitkleding kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door ons verkochte artikelen. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die het gevolg is van deze internetsite en/of beslissingen die gebaseerd zijn op informatie uit deze site.

11. Overige bepalingen: Voor de gevolgen van zet, typ, programmeer of programmafouten in mailings per post, e-mail of via onze internetsite, kan www.monpetitkleding.nl geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door het plaatsen van een bestelling verklaart elke klant zich zonder voorbehoud akkoord met bovenstaande verkoopwaarden. Op deze verkoopwaarden is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing.

12. Klachtenbehandeling: Hebt u over onze diensten en/of artikelen een klacht, neem dan contact met ons op via info@monpetitkleding.nl